Stand up paddle (SUP)

Har du prøvet stand up paddle? Vil du være en del af et hyggeligt fællesskab, hvor vi mødes og SUP’er, øver teknikker og har nogle gode timer på vandet - så er du meget velkommen!

Er du ny sørger vi for intro og hjælper dig godt i gang, det kræver blot at du kan svømme. Lån et board i klubben eller tag dit eget med.

Der er mulighed for omklædning og bad. Medbring badetøj/træningstøj,  håndklæde samt evt. badesko

 

Hvad er SUP

Stand up paddel er en voksende vandsport og går i al sin enkelthed ud på at stå op på et surfboard og padle.  SUP kan dyrkes overalt, hvor der er adgang til åbent vand, eks. fladt vand (søer), i havne, på åer eller i havet. SUP er nemt at lære, og alle kan give sig i kast med sporten.

SUP er træning for hele kroppen, og både muskler, kondition og balance bliver udfordret. Det at du selv kan bestemme hvor hårdt det skal være, gør det muligt for alle at være med.

Events - book et SUP arrangement

Skal I holde et firma-arrangement, teambuilding, en tur med vennerne eller skal I have skolekammeraterne med på gyngede grund?

Book et SUP arrangement hos os, og kom en tur med på vandet! Vi garanterer jer nogle sjove timer på vandet, hvor I får grundlæggende teknikker i stand up paddle og vi arrangerer nogle sjove aktiviteter til jer.

Vi stiller op med min. 1 instruktør og inkluderer boards, våddrager, paddler, svømmeveste o.l. 

Kontakt os og hør nærmere.

SUP hold forår/sommer

Sted
Fuglsang sø v. Det Blå Rum

Brændgårdvej 103

7400 Herning

 

Tid
Onsdag kl. 17:00-19:00

 

Sæsonstart/afslutning
Start d. 26-04-2023  Slut d. 05-07-2023

 

Pris
Hold: 400 kr. pr. pers. + 125 kr. pr. deltager, for medlemskab i HFI. (Medlemskab i HFI gælder fra 1. april til 31 marts)

 

Tilmeldingsfrist - forårshold
Senest d. 20-04-2023

 

Medbring badetøj og håndklæde

 

Tilmelding

Ved spørgsmål kontakt:

Mia Lundsberg
Bestyrelsesmedlem (SUP)
Louise Tørner
Sekretær (SUP)