Om os

Herning Familie- og Firmaidræt (HFI) er en forening med forskellige idræts- og motionstilbud for alle - dig og dine kolleger, familier og venner kan deltage.

Med mere end 70 år på bagen har Herning Firmaidræt fået stor erfaring med idræts- og motionsaktiviteter.

Vi arbejder for at gøre danskerne sundere igennem sjove og sociale aktiviteter, som både gavner dig mentalt og fysisk. 

Firmaidrætten er for alle, både tiltænkt lokale firmaer og deres medarbejdere men også private. Vi arbejder hele tiden på at finde på nye og sjove aktiviteter til jeres fornøjelse. 

For at være medlem af Herning Familie- og Firmaidræt betaler hvert medlem et kontingent/medlemskab på 125 kr. om året. Et kontingent er gyldig fra 1. april til 31. marts året efter. 
Derudover betaler man for den aktivitet som man deltager i. 

Kontingentet skal kun betales en gang, selvom du deltager i flere aktiviteter. 

 

Herning Familie- og Firmaidræt er en del af Dansk Firmaidrætsforbund, som tilbyder en masse fede events hele året rundt - og det er vi stolte af at støtte op om.

Dansk Firmaidrætsforbund består af 81 lokale firmaidrætsforeninger, en række brancheforbund og en faglig medarbejderstab knyttet til forbundskontoret. I foreningerne er der over 382.000 medlemmer, som er engagerede i en meget bred vifte af idræts- og motionsaktiviteter fra fodbold og gokart til petanque og kampsport. Derudover skaber Dansk Firmaidrætsforbund årligt aktiviteter og bevægelse for yderligere 120.000, som gennem deres arbejdsplads eller uddannelse er med i kampagner og events – eller nyder godt af andre idræts- og motionsinitiativer.
Vi kæmper for et sjovere Danmark i bevægelse og dyrker sammenholdet. Vi er en demokratisk, non-profit medlemsorganisation, som primært er finansieret via overskuddet fra Danske Spil.

Vi samarbejder også med Hernings idrætsråd. Dem kan du læse mere om her.

Andre tilbud fra Firmaidrætten