Resultater for Skydning

Decemberstævne i Tønder 2020

I holdturneringen klasse D vandt Frank, Jytte og Emil en 1. plads med hjem til Herning.
Mens Niels Jørgen fik en 3. plads i AB-196.
Frank tog en 2. plads i AC-190.

Super flotte resultater. Kæmpe tillykke til jer!

Novemberstævne i Sønderborg 2020

Selvom Coronaen stadig hænger over os, og gør at vi har måtte aflyse flere af vores aktiviteter – Men det er ikke alle der lader sig stoppe af det!

Hos skytterne holder de forsat stævner, men på en helt ny måde.
Hver forening skyder nemlig hjemme på deres egen bane, og sender resultaterne ind til arrangøren af stævnet. På den måde kør turneringen videre i stor stil!

Dette betyder også at vi ved november stævnet i Sønderborg havde tre første pladser med hjem!
Frank vandt 1. pladsen i P2v.
I turnering med riffelhold vandt Niels Jørgen, Jytte og Frank en 1. plads, mens de også tog 1. pladsen i pistol med hjem til Herning.

Vi er superstolte af vores stærke skytter! Kæmpe tillykke til jer!

Internetstævne og Åbent stævne 2020

Den 29. august var vores skyldehold til stævne i Odense og vi er så stole af vores skytters gode resultater!

Ved kvalifikationen til Internetstævnet blev Niels Jørgen Jensen nr. 2 i AB riffel, Frank Schmücker blev nr. 2 i P2B, Jens Peter Nielsen blev nr. 1 i P2C og nr. 3 i PC, mens Jytte Hougesen ramte en 4. plads i PC.

Til finalen kom der dog et afbud, hvilket betød at Jytte kom med og var så super god, at hun rev en 1. plads i en-hånds-pistol med hjem! Hvor er du bare sej! Kæmpe tillykke med 1. pladsen Jytte!

Samme dag blev der også afholdt et åbent stævne, hvor Frank vandt en flot 2. plads i AC riffel og Hernings skydehold B løb med 1. pladsen i Riffel B! Så flot klaret. Kæmpe tillykke til jer også!

Har du også lyst til at prøve kræfter med skydsporten og komme med til nogle fede stævner? Så kig forbi Lundgårdsskolen på mandag hvor vi skyder fra 18:00 til 20:00